Over ZennArt

Hoe het allemaal begon voor Martens Annemie...

Martens Annemie was in haar vroegere jaren intens bezig met potlood tekenen. Maar door een drukke job en een gezinsleven kwam van tekenen niks meer in huis. Tot op de dag dat één van haar beste vriendinnen borstkanker kreeg. Martens Annemie stond werkelijk aan de grond genageld, de tranen vloeiden over haar wangen. Ze had verf en penseel, geen doek maar enkel een witte muur en begon hierop te schilderen vanuit haar hart.

Marilyn Monroe

Het werk van Marilyn Monroe waaraan ze zes maanden heeft gewerkt, is een waardevol bezit geworden. Er zijn al drie keer hogere biedingen geweest dan de daadwerkelijke waarde ervan, maar het blijft nog steeds in handen van Annemie.

Het werk van Marilyn is zeker te koop, maar alleen aan de juiste persoon die de diepere boodschap en de betekenis erachter begrijpt.

Dit kunstwerk dat Annemie met zoveel toewijding heeft gecreëerd, overstijgt de materiële waarde. Het bevat een diepgaande boodschap en een notie die alleen door iemand met een oprechte waardering voor haar werk en de symboliek erachter kan worden begrepen. Annemie koestert dit stuk als een kostbare schat en is vastbesloten om het in handen te laten komen van iemand die de betekenis ervan kan waarderen.

Marilyn Monroe, geschilderd door Annemie Martens ZennArt.