Martens Annemie

Martens Annemie

Hoe het allemaal begon voor Martens Annemie...

Martens Annemie was in haar vroegere jaren was intens bezig met potlood tekenen. Maar door een drukke job en een gezinsleven kwam van tekenen niks meer in huis. Tot op de dag dat één van haar beste vriendinnen borstkanker kreeg. Martens Annemie stond werkelijk aan de grond genageld, de tranen vloeiden over haar wangen.
Ze had verf en penseel, geen doek maar enkel een witte muur in haar schoonheidssalon en begon hierop te schilderen vanuit haar hart.

“Perspectiefloos, maar voor mij zo perfect.” - Martens Annemie

Zennart

Dit is Martens Annemie haar allereerste werk na het bericht dat haar beste vriendin kanker had. Zo perspectiefloos, maar zo perfect voor mij.


Ik had mijn verdriet, angst en boosheid van me af geschilderd.
Dit was mijn therapie, uitlaatklep en ontspanning. Door dagelijks bezig te zijn met mensen met kanker en burn-outs geeft schilderen mij perfectie in mijn leven. Het maakt mij de gelukkigste persoon in mijn eigen wereld op dat moment.
Mijn kunst is een explosie van passie en gevoel dat recht uit mijn hart komt. Telkens bij elk kunstwerk beleef ik een uniek moment dat me gelukkig maakt. Door de variatie in mijn werken beleef ik telkens een ander moment.

Mijn kunst is het DNA van mijn eigen persoonlijkheid. - Martens Annemie

Zennart

Marilyn Monroe. Dit is een werk van zes maanden vol emotie. Dit schilderij heeft Martens Annemie de kracht gegeven om door deze moeilijke periode heen te geraken. Ze heeft haar weg als kunstenares teruggevonden en zij is gelukkig terug genezen.